Τέλος και επίσημα αποτελεί πλέον από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπάμπης Τεννές με τον Αθηναϊκό σύλλογο να κάνει δεκτή την παραίτηση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Θυμίζουμε ο έμπειρος προπονητής είχε αναλάβει τις τύχες της Ελαφράς Ταξιαρχίας στο φινάλε των πλέι-οφ με στόχο να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι οι δύο πλευρές θα πάρουν για ακόμη μία φορά χωριστούς δρόμους.
H ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλωνας Σμύρνης:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι το ΔΣ έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής Μπάμπης Τεννές. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.