Τον διάδοχο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο φαίνεται πως βρήκε η Παρί Σεν Ζερμέν. Πιο συγκεκριμένα οι «Παριζιάνοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Νις, και θα έχουν στον πάγκο τους τη νέα σεζόν τον Κριστόφ Γκαλτιέ.
Ο αρχιτέκτονας της Λιλ που την οδήγησε στο πρωτάθλημα του 2021 μετακόμισε το προηγούμενο καλοκαίρι στη Νις, με στόχο ένα νέο re-build, καταφέρνοντας να βγάλει τους «Αετούς» στα προκριματικά του Conference League μέσω της πέμπτης θέσης.
Σημαντικό ρόλο για την πρόσληψη του Γκαλτιέ στον πάγκο της Παρί, έπαιξε και η παρουσία του, Λουίς Κάμπος στην θέση του τεχνικού διευθυντή μιας και οι δύο άνδρες είχαν συνηρπάξει στην Λιλ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.