Μετά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, η Σάμσουνσπορ φέρεται να έχει στο μπλοκάκι της ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα «farsnews.ir», ο Εχσάν Χατζισαφί βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαμσουνσπόρ, η οποία αγωνίζεται στη β’ κατηγορία.
Στην Τουρκία υπογραμμίζουν πως η Σαμσουνσπόρ εξετάζει την περίπτωση του Ιρανού μπακ της Ένωσης, ο οποίος έκανε μια καλή χρονιά με τα κιτρινόμαυρα.
Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 32χρονου μπακ με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Χατζισαφί κατέγραψε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ βρήκε δίχτυα και 3 φορές.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.