Υβριστικά συνθήματα κατά του Ντόρσεϊ στο ΟΑΚΑ – Αντέδρασε με χαμόγελο
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ άκουσε υβριστικά συνθήματα κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και αντέδρασε με χαμόγελο.
Ο Τάϊλερ Ντόρσει πάτησε το παρκέ του ΟΑΚΑ περίπου 70 λεπτά πριν το τζάμπολ για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και αντιμετωπίστηκε με αποδοκιμασίες και με υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς του «τριφυλλιού».
Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» αντέδρασε με ένα χαμόγελο στην αρχή και στη συνέχεια αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Φαίνεται πως μετά τις αψιμαχίες που είχε με τον Λευτέρη Μποχωρίδη στο Game 1, αλλά και τις αναρτήσεις του μετά τον αγώνα στα social media, είναι… κόκκινο πανί για τους «πράσινους».
Υπενθυμίζεται πως ο Ντόρσεϊ είχε κάνει ένα tweet, αναφέροντας «3-0, θέλω να πάω διακοπές», μετά το πρώτο ματς των δύο ομάδων.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.