Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο μεσοαμυντικός της Στουτγκάρδης, Ατακάν Καρατζόρ, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 18χρονης.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και ένας ακόμη άνδρας συνελήφθησαν μετά την καταγγελία του φερόμενου ως θύματος πως δέχτηκε σεξουαλική επίθεση σε μία βίλα στο Σαν Χοσέ της Ίμπιζα.
Το καταγγελθέν συμβάν φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (08.06.2022) και η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά την καταγγελία της. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και η προκαταρκτική εξέταση θα κρίνει αν οι δύο συλληφθέντες θα παραμείνουν υπό κράτηση ή θα αφεθούν ελεύθεροι με εγγύηση και περιοριστικούς όρους.
Η ανακοίνωση της Στουτγκάρδης:
«Ο μέσος της Στουτγκάρδης, Ατακάν Καρατζόρ, συνελήφθη ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ίμπιζα. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους δικηγόρους του. Επειδή πρόκειται για μια συνεχιζόμενη διαδικασία, ζητάμε την κατανόησή σας ότι η Στουτγκάρδη δεν μπορεί να σχολιάσει περαιτέρω προς το παρόν».
#VfB-Mittelfeldspieler Atakan #Karazor ist in seinem Urlaub auf Ibiza festgenommen worden. Er bestreitet jede strafbare Handlung. Der VfB ist mit seinen Anwälten in ständigem Kontakt. 🗞️👇 Zur Meldung: https://t.co/PsYGfJEZ8g
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.