Με τουλάχιστον μια πολύ σημαντική απώλεια θα παραταχθεί σίγουρα η Εθνική Σερβίας στο Eurobasket 2022, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Υποβλήθηκε σε εγχείρηση
Ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς, υποβλήθηκε σε εγχείρηση πριν από λίγο καιρό ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, που τον ταλαιπωρούσε για αρκετό διάστημα.
Η αποθεραπεία του λοιπόν θα χρειαστεί περίπου τρεις μήνες και όπως εξήγησε ο γιατρός της εθνικής, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς, δεν μπορεί να δώσει το «πράσινο φως» για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του για τα ματς κόντρα στις Τσεχία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία στον Δ’ όμιλο του Eurobasket.
Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι της Σερβίας περιμένουν να μάθουν και το τι θα κάνει ο σούπερ σταρ της ομάδας, Νίκολα Γιόκιτς και αν ο back to back MVP του ΝΒΑ φορέσει το εθνόσημο και ηγηθεί των συμπαικτών του στο τουρνουά.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ανατριχιαστικές στιγμές στη «Μπεογκράτσκα Αρένα» το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, καθώς η Παρτιζάν αποχαιρέτησε τον θρυλικό προπονητή Ντούσαν Βουγιόσεβιτς πριν το τζάμπολ με τη Ζαλγκίρις.
Η Μονακό των οκτώ παικτών και με τους Τζέιμς, Οκόμπο να έχουν από 16π. έκαστος άντεξε και πήρε τη νίκη σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 93-86, κλειδώνοντας θέση στα πλέι ιν της Euroleague.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει το Μ. Σάββατο (11/4, 17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ) θα αντιμετωπίσει ξανά την Εθνική Ουγγαρίας, αυτή τη φορά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τετράδα.
Σημαντική στιγμή για τον Τούρκογλου και το τουρκικό μπάσκετ γενικότερα, καθώς ο παλαίμαχος φόργουορντ που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο NBA, θα εισαχθεί στο Hall of Fame της FIBA.