Νέα επίθεση από αδέσποτο σκύλο, αυτή τη φορά στο κέντρο του Δρεπάνου στην Κοζάνη, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Θύμα ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο δέχθηκε επίθεση σκύλου και, μάλιστα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, οι γονείς του κοριτσιού μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να υποβάλουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας