Πύργος: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες στην εθνική οδό
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, αν και τελικά δεν χρειάστηκε η συνδρομή τους.
Σε κίνδυνο τέθηκε η ζωή ενός άντρα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Αμαλιάδας, όταν το φορτηγό που οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες.
Αμέσως, ο άνδρας ακινητοποίησε το όχημα, περίπου στα φανάρια της Κουρούτας, και πραγματοποίησε κατάσβεση με τον πυροσβεστήρα που είχε δίπλα στο κάθισμα του.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, αν και τελικά δεν χρειάστηκε η συνδρομή τους. 
Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο οδηγός διακομίσθηκε με ελαφρά εγκαύματα στα χέρια, στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.
- Ιστορική στιγμή: Στο Μεσολόγγι ο πίνακας του Ντελακρουά για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
- Συγκλονιστική εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας – Ο τελευταίος της βαθμολογίας έχει ελπίδες για τον τίτλο
- «Νόμιμος στόχος η Ουκρανία», λέει Ιρανός αξιωματούχος – «Έχει εμπλακεί στον πόλεμο»
- Η Αλεξανδρούπολη ο επόμενος σταθμός της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα
- Τζιρόνα – Μπιλμπάο 3-0: Μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς με κορυφαίο τον Ουναΐ
- Αλεπού ανέβηκε στο πλοίο και ταξίδεψε από την Αγγλία στη Νέα Υόρκη
- «Έζησα τον απόλυτο εφιάλτη» – Η συγκλονιστική μαρτυρία 27χρονης για τη σχέση που σημάδεψε τη ζωή της
- Αντίο σε έναν Motorhead: Πέθανε ο πιστός σύντροφος του Λέμι, Φιλ Κάμπελ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442