Οι Σέλτικς «πάτησαν» τους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι, φθάνοντας στη νίκη με 93-80, έκαναν το 3-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας και θέλουν μία νίκη σε δύο ματς για το… χρυσό εισιτήριο.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα της Βοστώνης ήταν φυσικά οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν.
Οι δύο σούπερ σταρ των Σέλτικς ήταν σε καυτή βραδιά και μαζί έδωσαν στην ομάδα τους τη μεγάλη νίκη για το 3-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολής.
Ο Τέιτουμ άγγιξε το triple-double, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ, με τον Μπράουν από την άλλη να τελειώνει το ματς με 28 πόντους (13 πόντους στην 4η περίοδο). Μαζί είχαν 47 πόντους.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για το ματς της Παρασκευής στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον πολύπειρο Σέρβο τεχνικό να παραδέχεται ότι η πρόκληση αυτή δεν έρχεται σε καλή εποχή για τη Μπάγερν Μονάχου.
Στο προσεχές ματς της Super League κόντρα στον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος παράλληλα έστειλε και τις ευχές του στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί ενόψει Κόπα Άφρικα.
LIVE: Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του CEV Champions League Γυναικών. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6 HD.
Για δυο φάσεις που συζητήθηκαν πολύ στην Super League ήρθαν απαντήσεις από ματς της Αγγλίας, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, που έβγαλαν στη σέντρα τον Λανουά και τους Έλληνες ρέφερι