Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Παναθηναϊκός – Άρης 109-79:«Περίπατος» του τριφυλλιού
Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 109-79 τον Άρη στο ΟΑΚΑ για το Game 1 των playoffs της Basket League και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Basket League, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 109-79 του Άρη στο ΟΑΚΑ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μάλιστα έδειξε τις διαθέσεις από το 1ο δεκάλεπτο, όπου η διαφορά ήταν στους 21 πόντους (34-13), ενώ ο Άρης περιορίστηκε από πολύ νωρίς σε ρόλο κομπάρσου.
Καλύτερος παίκτης των «πρασίνων» ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 19 πόντους, ενώ άλλοι 4 παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων.
Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο Nick Galis Hall την Τρίτη (24/5, 19:30), με τον Παναθηναϊκός να στοχεύει στη δεύτερη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Το «τριφύλλι» φρόντισε να «καθαρίσει» την αναμέτρηση από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν με ρεσιτάλ παραγωγικότητας (14/17 σουτ) έτρεξε επιμέρους σκορ 34-13, κλείνοντας την περίοδο στο +21.
Η συνέχεια δεν έκρυβε… ανατροπές και ο Παναθηναϊκός συγκεντρωμένος στο κομμάτι της δημιουργίας (29 έναντι 16 ασίστ) και στα σουτ από τα 6.75 (14/29 τρίποντα) δεν απειλήθηκε, εκτοξεύοντας τη διαφορά σε μη αναστρέψιμα επίπεδα, πριν ολοκληρώσει το έργο του με… κατοστάρα.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει