Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, μεταξύ κρατούμενων από την 3η και 4η πτέρυγα με αποτέλεσμα ένας από εμπλεκόμενους να ακρωτηριαστεί.
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ξέσπασε άγριος καυγάς στις φυλακές Κορυδαλλού ανάμεσα σε 8 κρατούμενους, οι επτά από τους οποίους είναι από το Αφγανιστάν και ένας από το Ιράν. Ο καυγάς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξέσπασε για οικονομικές διαφορές.
Ωστόσο, η συμπλοκή πήρε γρήγορα δραματικές διαστάσεις, καθώς οι κρατούμενοι έβγαλαν αυτοσχέδια μαχαίρια με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να ακρωτηριαστεί στο δάχτυλό του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση για τη συγκόλλησή του.
Ένας ακόμα κρατούμενος χτυπήθηκε στη γνάθο και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο του Πειραιά.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που σταμάτησαν τη συμπλοκή, ενώ οι εμπλεκόμενοι – πλην των δυο τραυματιών – θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας