«Ζωντανός» έμεινε στο κυνήγι της πρόκρισης στους τελικούς, παρέμεινε ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος επικράτησε με 10-9 του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Νικόλα Δεληγιάννη πανηγύρισε έτσι την πρώτη της νίκη, επί των Πειραιωτών στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ, ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες και η σειρά θα κριθεί σε τρίτο αγώνα, στην έδρα του Ολυμπιακού, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (18/5) στις 21:00.
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα του, Β. Καβουσανό, ο Απόλλων κατάφερε να πάρει διαφορά τέσσαρων τερμάτων (7-3). Ωστόσο ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε σε (10-10), αλλά ο Αλέξανδρος Γούνας, κορυφαίος του Απόλλωνα σε άμυνα και επίθεση (με 3 γκολ), πέτυχε το νικητήριο γκολ για την «ελαφρά ταξιαρχία», 1.55 πριν από τη λήξη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League