Με νίκη ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Ιωνικός, με την ομάδα της Νίκαιας να επικρατεί εντός έδρας του Παναιτωλικού με 3-1, για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.
Μια νίκη μάλιστα που ανέβασε τον Ιωνικό 7ο με 45 βαθμούς και του έδωσε την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Σπανού στις 7 αναμετρήσεις που έδωσε είχε 6 νίκες και 1 ισοπαλία.
Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός μπορεί να γλίτωσε τα μπαράζ, αλλά σε καμία περίπτωση στο Αγρίνιο δεν είναι ευχαριστημένοι για την πορεία της ομάδας στη φετινή σεζόν, αφού τα Καναρίνια τερμάτισαν στην 11η θέση, με 37 βαθμούς σε 33 ματς.
Οσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, τα γκολ της νίκης για τον Ιωνικό πέτυχαν οι Ντάλσιο (9’), Τουράμ (62’) και Μάντζης (86’), ενώ ο Παναιτωλικός είχε ισοφαρίσει πρόσκαιρα σε 1-1 στο 47’ με τον Καρέλη.