Σε μια πανέμορφη κίνηση προχώρησε ο Ουκρανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ολεξάντρ Ζιντσένκο ο οποίος κάλεσε στην προπόνηση της ομάδας του, έναν 10χρονο Ουκρανό πρόσφυγα κι ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από τη συνάντησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο νεαρός αποτελεί έναν από τους 19.500 Ουκρανούς πρόσφυγες που έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την πλήρη εισβολή της στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο.
«Αυτός είναι ο Αντρί. Είναι 10 ετών. Σήμερα είναι ήδη ασφαλής. Όπως οι περισσότεροι Ουκρανοί, αυτός και η οικογένειά του αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω του πολέμου.
Άλλες 75 μέρες πριν, αυτό το αγόρι ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής και προπονήθηκε αμέριμνο με την ομάδα του. Σήμερα ονειρεύεται μόνο ένα πράγμα – την ειρήνη στη χώρα μας.
Ονειρεύεται για την κανονική ζωή στο σπίτι. Με πονάει πολύ που λόγω του πολέμου στη Ρωσία, υπάρχουν πολλά παιδιά σαν τον Αντρίι στην Ουκρανία σήμερα.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Χαμός με τον Λιονέλ Μέσι, προσπάθησε να μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά την ήττα της Ίντερ Μαϊάμι με 3-0 από την LAFC – Τον σταμάτησε ο Σουάρεζ.
LIVE: Πανσερραϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Βόλος για την 22η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ για την 27η αγωνιστική της Premier League.