Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Τσέλσι: Επίσημη συμφωνία Αμπράμοβιτς – Μπέλι, στα τέλη Μαΐου το οριστικό deal
Με επίσημη ανακοίνωση η Τσέλσι επιβεβαίωσε πως οι όροι για την πώληση του συλλόγου συμφωνήθηκαν, με το deal να αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου
Ο «εφιάλτης» για την Τσέλσι τελειώνει οριστικά. Έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες αγωνίας, η ομάδα του Λονδίνου ετοιμάζεται να μπει και πάλι σε έναν… ίσιο δρόμο, αφήνοντας πίσω της όλα όσα έχει περάσει σε αυτό το διάστημα λόγω των κυρώσεων κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
Όπως αναμενόταν από χθες κιόλας, οι πρώτες υπογραφές για την πώληση του συλλόγου από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην κοινοπραξία των Τοντ Μπέλι και Χάνσγιοργκ Βις έπεσαν οριστικά.
Με επίσημη ανακοίνωση, οι Μπλε έβαλαν τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα και γνωστοποίησαν τη συμφωνία ανάμεσα στο ρώσο μεγιστάνα και την κοινοπραξία του αμερικανού δισεκατομμυριούχου, που θα είναι και το «κεφάλι» των Μπλε.
«Η Τσέλσι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχουν συμφωνηθεί οι όροι με την ομάδα ιδιοκτησίας, με επικεφαλής τον Τοντ Μπέλι. Η πώληση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου με την επιφύλαξη όλων των απαραίτητων ρυθμιστικών εγκρίσεων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν εκείνη τη στιγμή» αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η Τσέλσι, την οποία έβγαλε στον «αέρα» δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα.
Στην ενημέρωσή της, η πρωταθλήτρια Ευρώπης δίνει στη… φόρα τα πρώτα νούμερα, καθώς γνωστοποιεί πως τα 2,5 δισεκατομμύρια θα πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, έπειτα από εισήγηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Τέλος, ο ρώσος μεγιστάνας κατάφερε να τοποθετήσει και έναν ειδικό «αντί-Γκλέιζερς» όρο στο συμβόλαιο, με τον οποίον η κοινοπραξία δε θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα έσοδα του συλλόγου για τα επόμενα δέκα χρόνια, καθώς η Τσέλσι θα έχει και εξασφαλισμένο από τους νέους ιδιοκτήτες της και ένα ποσό που θα ξεπερνά το 1,7 δισ. λίρες.
Κίνηση ανθρωπιάς από την Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται με μία ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.
Η Μπράγκα ανέτρεψε το 2-0 της Ουγγαρίας και επικρατώντας στην Πορτογαλία της Φερεντσβάρος με 4-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League όπου περιμένει τον νικητή από το Μπέτις- Παναθηναϊκός.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8 HD.
Η Oaktree φαίνεται να προηγείται της RedBird χάρη στην ισχυρή χρηματοδοτική της δύναμη – Ερωτήματα για το κόστος και τις σχέσεις με τη Euroleague. Τα δεδομένα για Ίντερ και Μίλαν.