Καλύτερα από ό,τι περίμεναν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχει ανταποκριθεί μέσα στη σεζόν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Ο σέρβος τεχνικός δείχνει συνεχώς στους Πράσινους πως η συγκεκριμένη θέση τού ταιριάζει… γάντι, καθώς η φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού είναι τρομερά βελτιωμένη, με το πρόσημο μέχρι στιγμής να είναι σίγουρα θετικό.
Όπως αναφέρει μάλιστα η Livesport, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνει ο Γιοβάνοβιτς και γι’ αυτόν το λόγο έχουν ενημερώσει… ανεπίσημα πως τον θέλουν στον «πράσινο» πάγκο και την επόμενη σεζόν, επιθυμώντας να ανανεωθεί η συνεργασία τους.
Από την πλευρά του, ο Γιοβάνοβιτς δείχνει να βλέπει θετικά την προοπτική της ανανέωσης, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν.
Ουσιαστικά, όλες οι συζητήσεις για την ανανέωση θα ξεκινήσουν μετά το τέλος των πλέι-οφ και φυσικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς όλοι αυτήν τη στιγμή είναι επικεντρωμένοι στους αγωνιστικούς στόχους, με την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλλου να είναι πάνω από όλα.
Πώς έχουν ωστόσο τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή; Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Γιοβάνοβιτς δείχνουν να κινούνται στο ίδιο μονοπάτι, χωρίς ωστόσο να έχουν ληφθεί ακόμα ουσιαστικές αποφάσεις. Έτσι, το τελικό… ταμείο αναμένεται σε περίπου 20 ημέρες, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.