Σήμερα, Κυριακή, θα διεξαχθεί η 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ξέρουμε ήδη ότι Βέροια και Λεβαδειακός είναι οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων τους και θα διεκδικήσουν μέσω μπαράζ την άνοδό τους στη Super League.
Συνεπώς, το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη της παραμονής.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Απόλλων Λάρισας (εκτός αν εξοφλήσουν τις ποινές τους και απενεργοποιηθούν οι ποινές έξι βαθμών) και τα Τρίκαλα έχουν υποβιβαστεί ήδη, ενώ από τον δεύτερο όμιλο ο Καραϊσκάκης, η Ζάκυνθος και η Ρόδος θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική.
Αυτό σημαίνει πως τέσσερις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία και μία από αυτές τελικά θα υποβιβαστεί.
Για τον πρώτο όμιλο παλεύουν για να σωθούν ο Θεσπρωτός (33 βαθμοί), ο Πιερικός, ο Πανσερραϊκός (και οι δύο με 32), ενώ η Καβάλα είναι αυτήν τη στιγμή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 31 βαθμούς.
Στο δεύτερο όμιλο ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει 35 βαθμούς, από 34 έχουν Ηρόδοτος, ΟΦ Ιεράπετρας και Παναθηναϊκός Β’, ενώ ο Διαγόρας έχει 33, ευρισκόμενος κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Μεγάλη προβλέπεται η μάχη και στους δύο ομίλους.
Αναλυτικά η τελευταία αγωνιστική της Super League 2 (κοινή ώρα έναρξης όλων των αγώνων στις 14:45):
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο