Το πέμπτο Old Firm της σεζόν στην Σκωτία δεν ανέδειξε νικητή, αλλά το τελικό 1-1 ανάμεσα στη Σέλτικ και στη Ρέιντζερς δεν… χάλασε καθόλου τους γηπεδούχους.
Το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play off (35η αγωνιστική) της Premiership στο «Σέλτικ Παρκ» τελείωσε ισόπαλο, με τους «καθολικούς» να προηγούνται νωρίς με τον Ζότα (21′) και τους «διαμαρτυρόμενους» να απαντούν στο δεύτερο μέρος με τον Σακαλά (67′).
Η ομάδα του Ποστέκογλου, πάντως, μόνο «χαμένη» δεν μπορεί να θεωρηθεί από το σημερινό αποτέλεσμα, καθώς διατήρησε τη διαφορά του +6 από τους πρωταθλητές και σαφώς έχει τον πρώτο λόγο για να επιστρέψει στον «θρόνο» της Premiership.
Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέρασε αλλαγή στο 61ο λεπτό αντί του Φουρουχάσι και στο 77΄ είδε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.