Απίστευτα πράγματα στην Ιταλία με το θάνατο του Μίνο Ραϊόλα, καθώς την ώρα που ο ιταλικός Τύπος ανέφερε ότι ο διάσημος ατζέντης έφυγε από τη ζωή, εκείνος έκανε tweet.
Συγκεκριμένα, πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Ραϊόλα πέθανε σε ηλικία 54 ετών, με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ να «πέφτουν» σε μια απίθανη γκάφα, καθώς ο εκ των κορυφαίων μάνατζερ στον κόσμο όχι μόνο ζει, αλλά έκανε και tweet, διαψεύδοντας πλήρως τα σενάρια για το θάνατό του.
Ταυτόχρονα, ο δόκτωρ Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, που εργάζεται στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται ο Ραϊόλα, δήλωσε:
«Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα ψευτοδημοσιογράφων που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει να επιβιώσει».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.