Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πάντα στο παρκέ και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μαπκς σε μια εύκολη νίκη επί των Σικάγο Μπουλς για το 2-1 στη σειρά!
Τα «ελάφια» είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους «ταύρους», που ήταν κατώτεροι των προσδοκιών.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε μόλις 29′ συμμετοχής, με τον Γκρέισον Άλεν να οετυχαίνει 22 πόντους και τον Μπόμπι Πόρτις να προσθέτει 18 πόντους και 16 ριμπάουντ.
Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 7 λεπτά και πρόλαβε να σημειώσει 4 πόντους, χαρίζοντας όμως και δύο φοβερά στιγμιότυπα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.