Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκονται προ των πυλών, με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να ανακοινώνει τους άρχοντες των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων.
Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, που έχει προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Πέμπτη (21/4, 19:30), ορίστηκε ο Ντανιέλε Τσίφι. Ο Ιταλός έγινε διεθνής μέσα στο 2022 και ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA.
Ο 37χρονος δεν έχει σφυρίξει ποτέ διεθνή αγώνα, αν και διευθύνει αναμετρήσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Τη φετινή σεζόν έχει οριστεί σε 14 ματς της Serie A και σε άλλους τρεις αγώνες της δεύτερης κατηγορίας της χώρας.
Βοηθοί του Τσίφι θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντε Ιμπεριάλε, Αλέσιο Μπέρτι, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Μίκαελ Φάμπρι.
Στον άλλον ημιτελικό του Κυπέλλου (20/4, 19:00), ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία, ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Βοηθούς θα έχει τους Κωσταρά, Λ. Δημητριάδη, 4ος θα είναι ο Παπαδόπουλος και στο VAR οι Ευαγγέλου, Φωτόπουλος.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Βινίσιους «καθάρισε» για την ισπανική ομάδα στο επεισοδιακό παιχνίδι της Λισαβώνας, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ. Ο σκόρερ κατηγόρησε τον Πρεστιάνι της Μπενφίκα για ρατσιστική επίθεση
Ο Ντουέ μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Ντεμπελέ με το σκορ στο 2-0 για τη Μονακό και το γύρισε με δύο γκολ και μία ασίστ για το 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν.