Η Βιγιαρεάλ, μετά τη Γιουβέντους, κατάφερε να αντέξει στην πίεση της Μπάγερν Μονάχου στην κατάμεστη «Άλιαντς Αρένα» (1-1) και, σε συνδυασμό με τη νίκη 1-0 στο «Θεράμικα», να αφήσει ακόμη ένα μεγαθήριο εκτός διοργάνωσης, παίρνοντας την πρόκριση για τους «4» του Champions League.
Το γκολ του Σάμουελ Τσουκουέζε σε μια αντεπίθεση στο 88′ αποδείχτηκε… χρυσό και έστειλε το Κίτρινο Υποβρύχιο στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια.
Φυσικά, οι παίκτες της ομάδας του Ουνάι Έμερι έστησαν τρελό πάρτι στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης και γιόρτασαν με την ψυχή τους την επική πρόκριση που είχαν εξασφαλίσει.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.