Νάσος Ηλιόπουλος: Να ακυρωθούν άμεσα οι νέες αυξήσεις 36,1% στα σταθερά τιμολόγια της ΔΕΗ
«Την ώρα που η Ισπανία εξασφαλίζει άμεσα χαμηλότερες τιμές ρεύματος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, η ΔΕΗ των γαλάζιων golden boys του κ. Μητσοτάκη προχωρά σε νέες αυξήσεις», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Την άμεση ακύρωση των νέων αυξήσεων στα σταθερά τιμολόγια της ΔΕΗ ζήτησε σε τηλεοπτική δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, καταγγέλλοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την αισχροκέρδεια».
«Την ώρα που η Ισπανία εξασφαλίζει άμεσα χαμηλότερες τιμές ρεύματος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, η ΔΕΗ των γαλάζιων golden boys του κ. Μητσοτάκη προχωρά σε νέες αυξήσεις. Χθες αύξησε αιφνιδιαστικά πάλι κατά 36,1% τα σταθερά τιμολόγια», υπογράμμισε ο κ. Ηλιόπουλος.
«Επιβεβαιώνει έτσι πως μόνη σπουδή του κ. Μητσοτάκη είναι η αισχροκέρδεια της ΔΕΗ σε βάρος των καταναλωτών, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα του 2021 δείχνουν πως έχει τα περιθώρια και τα λειτουργικά κέρδη για να κρατήσει χαμηλά τα σταθερά τιμολόγια», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Και κατέληξε: «Απαιτούμε την άμεση ακύρωση των νέων αυξήσεων της ΔΕΗ».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.