Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το DeLorean μπαίνει στη χρονομηχανή…

Το DeLorean μπαίνει στη χρονομηχανή…

…και επιστρέφει στο σήμερα ως ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο και απολύτως ρεαλιστικό sportscar το οποίο θα παρουσιαστεί στα τέλη του καλοκαιριού

Tα διακριτικά DeLorean αναδύονται ξανά και σύμφωνα με τις συστάσεις θα χρησιμοποιηθούν σε ένα νέο ηλεκτρικό, υψηλών επιδόσεων τετράτροχο το οποίο θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο στο πλαίσιο του Pebble beach Concours d’ Elegance.

Mέχρι τότε, η «νέα» DeLorean δημοσιοποιεί ένα teaser από το νέο μοντέλο που προφανώς θα πάρει αποστάσεις από το εμβληματικό DMC-12 με την κινηματογραφική… καριέρα.

Όπως προκύπτει από το πρώτο δείγμα γραφής, το νέο μοντέλο θα υιοθετήσει ένα δίχρωμο αμάξωμα, μια coupe λογικής οροφή, διατηρώντας το χαρακτηριστικό μοτίβο γρίλιας στο πίσω παρμπρίζ όπως και το αρχέτυπο. Στα στοιχεία που επίσης διακρίνονται ξεχωρίζει η ιδιαίτερη και φουτουριστική σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων, οι θηριώδεις πίσω θόλοι και ο επιθετικά σμιλεμένος αεροδυναμικός διαχύτης.

Παρά την σύγχρονη αισθητική την οποία συνυπγραφεί η Italdesign, το νέο μοντέλο αναμένεται να διατηρήσει κάποια από τα στοιχεία του DMC-12 διαθέτοντας ένα ανάλογα κεκλιμένο παρμπρίζ αλλά και προς τα πάνω ανοιγόμενες πόρτες.

Η μεγαλύτερη διαφορά θα προέλθει από το κινητήριο σύνολο καθώς σε αντίθεση με το DMC-12 το οποίο πρωταγωνίστησε στην σειρά ταινιών της δεκαετίας του ’80 «Επιστροφή στο μέλλον» και τον V6 κινητήρα των 2,8 λίτρων με τον οποίο εξοπλιζόταν, η νέα ενσάρκωση του μοντέλου θα επενδύσει στην αμιγή ηλεκτροκίνηση.

Αν και προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί στοιχεία για τις επιδόσεις, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένα ότι τα νέα μεγέθη θα συμβαδίζουν με την εμφάνισή του αλλά και με τις ταχύτητες που επιβάλλουν… ταξίδια στον χωροχρόνο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024