Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-0: Φιλί… ζωής από τον Ντάουντα στον Απόλλωνα

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-0: Φιλί… ζωής από τον Ντάουντα στον Απόλλωνα

Με τον Αμπιόλα Ντάουντα να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, ο Απόλλωνας επικράτησε (1-0) του Παναιτωλικού και παραμένει ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Τρίποντο… ελπίδας για τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε (1-0) του Παναιτωλικού στη Ριζούπολη και συνεχίζει τη δική της μάχη για την παραμονή (μέσω των μπαράζ) στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ντάουντα ήταν αυτός που έδωσε… παράταση ζωής στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο 34χρονος παίκτης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και ο Απόλλωνας πανηγύρισε την 3η του νίκη στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 πόντους, μειώνοντας την απόσταση από την προτελευταία Λαμία στους 5 βαθμούς. Στους 32 παρέμεινε ο Παναιτωλικός, που γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στα play out.

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο ματς, φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ στο 26ο λεπτό. Ο Φατιόν μέσα από την περιοχή έπιασε την σκαστή κεφαλιά, με τον Ντουάρτε να σώζει τον Παναιτωλικό λίγο πριν από τη γραμμή.

Στο 34΄, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ντεντάκης έβγαλε γλυκιά σέντρα, με τον Ντάουντα σε δεύτερο χρόνο και μετά από ριμπάουντ στην αρχική απόκρουση του Ανέστη, να γράφει το 1-0 για τον Απόλλωνα.

Στο 52΄, ο Ανέστης είπε «όχι» στον Ιωαννίδη, ενώ στο 79΄ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων κατέβασε… ρολά σε ωραίο σουτ του Βέργου.

Ετσι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε στο τρίποντο και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες παραμονής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Σρτσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Άλβες, Ντομίνγκες, Κάστρο, Μαρτίνες (64΄Μαρτίνες), Φατιόν, Σλίβκα, Ντάουντα (70΄Τσιλούλης) (86΄Φερνάντες), Ιωαννίδης (86΄Εμπαγκογκού)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (46΄Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Μάρτενσον, Αντούνες, Βαρόνε (63΄Νταγκό), Ντίας, Μεντόσα (76΄Φλόρες), Ντουάρτε (76΄Μόρσεϊ), Καρέλης (63΄Βέργος).

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024