Με Γουλφ ανοίγει αυλαία στο Miami Open ο Τσιτσιπάς
Ο Τζέφρι Τζον Γουλφ θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Miami Open.
Ο Αμερικανός, Τζέφρι Τζον Γουλφ (νο167 της παγκόσμιας κατάταξης), θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Miami Open.
Το απόγευμα της Πέμπτης (24/03) ο 23χρονος, ο οποίος προέρχεται από τους προκριματικούς, επικράτησε μετά από μία ώρα και 29 λεπτά αγώνα με 2-0 σετ επί του Ντάνιελ Αλτμάιερ (νο69 στον κόσμο) και στην επόμενη φάση θα βρεθεί απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος είχε περάσει άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο.
Ο Τζέφρι Τζον Γουλφ επικράτησε με 6-4, 6-4 και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του τουρνουά της Φλόριντα, με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του αυτή την εβδομάδα, μη έχοντας, μάλιστα, απωλέσει σετ (6-0).
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βρεθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν απέναντι στο συνομήλικό του, έχοντας επιβληθεί με το εμφατικό 6-1, 6-0, πριν από μερικές εβδομάδες στο πλαίσιο των «16» του 500αριού τουρνουά του Ακαπούλκο
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές

