Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουαλία – Αυστρία 2-1: Μεγάλη πρόκριση με σούπερ Μπέιλ

Ουαλία – Αυστρία 2-1: Μεγάλη πρόκριση με σούπερ Μπέιλ

Ένας Γκάρεθ Μπέιλ από τα... παλιά χάρισε στην Ουαλία τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με δύο δικά του γκολ κόντρα στην Αυστρία

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θύμισε μετά από πολύ καιρό τον παικταρά των προηγούμενων χρόνων! Ο Ουαλός σταρ πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Αυστρία και οδήγησε την εθνική του ομάδα στη νίκη με σκορ 2-1.

Έτσι, οι Ουαλοί κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σκωτία – Ουκρανία για μία θέση στο Κατάρ.

Μεταμορφώθηκε για μία ακόμη φορά με το εθνόσημο ο Μπέιλ, έστω και αν στη Ρεάλ Μαδρίτης… ακροβατεί μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Με δύο γκολάρες χάρισε μία σπουδαία βραδιά στους συμπατριώτες του. Το 1-0 έγινε στο 25′, όταν ο Γκάρεθ Μπέιλ άνοιξε το σκορ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

Το 2-0 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 52′ με πανέμορφο γύρισμα, ενώ το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από σουτ του Ζάμπιτσερ το οποίο κόντραρε πάνω στον Ντέιβις και κατέληξε στα δίχτυα στο 64′.

Ουαλία: Χένεσεϊ, Ροντόν, Αμπαντού, Ντέιβις, Ρόμπερτς, Άλεν, Ράμσεϊ, Ουίλιαμς, Γουΐλσον, Μπέιλ (90+3’ Μέπαμ), Τζέιμς (88’ Τζόνσον)

Αυστρία: Λίντνερ, Αλάμπα, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Ζάιβαλντ, Λάιμερ, Σλάγκερ (77’ Λατσάρο), Λάινερ (88’ Γκρέγκοριτς), Μπαουμγκάρτνερ (77’ Βάιμαν), Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024