«Βόμβα» στην Παρί με Νεϊμάρ
Σύμφωνα με γνωστό γάλλο δημοσιογράφο, οι Άραβες της Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν να ξεφορτωθούν τον Νεϊμάρ όσο πιο σύντομα γίνεται
Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν μετά και το νέο σοκαριστικό αποκλεισμό από το Champions League, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, μετά τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο στο στόχαστρο της διοίκησης βρίσκεται και ο Νεϊμάρ. Όπως αναφέρει ο γνωστός γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Μολίνα, οι Άραβες της Παρί θέλουν να ξεφορτωθούν το βραζιλιάνο σούπερ σταρ όσο πιο σύντομα γίνεται.
Μάλιστα, ο Κελαϊφί θα προσπαθήσει να τον… πασάρει μόλις ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος, καθώς έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά του 30χρονου, τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Κι όλα αυτά ενώ ο Νεϊμάρ έβαλε την… πένα του σε νέο συμβόλαιο έως το 2025 το Μάρτιο του 2021.
PSG’s ownership wants to rid of Neymar (30), according to @Romain_Molina.
— Get French Football News (@GFFN) March 10, 2022
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- «Καρφιά» από Ντε Λαουρέντις στον Σπαλέτι: «To πραγματικό Σκουντέτο ήταν το περσινό, όχι αυτό του 2023»
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442