«Διψάει» για μια κούπα με τη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Ο Σουηδός σταρ αναφέρθηκε στο μέλλον του, υπογραμμίζοντας πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει αν δεν κερδίσει κάποιον τίτλο με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.
«Το μέλλον μου ανήκει στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος μου ολόκληρος. Είμαι απογοητευμένος που δεν μπορώ να παίξω αυτή την περίοδο και αυτό είναι κάτι που με πληγώνει, ειδικά τώρα που η ομάδα τα πάει τόσο καλά.
Θέλω να είμαι «παρών» και να βοηθάω την ομάδα μου. Έχουμε πετύχει πολλά από τότε που ήρθα και το μόνο που μένει είναι να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Παλεύουμε για να το καταφέρουμε, δεν θα τα παρατήσω μέχρι να κερδίσω έναν τίτλο με τη Μίλαν», δήλωσε ο Ίμπρα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.