Ο Νόρι πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά επικρατώντας με 2-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Ακαπούλκο.
Ο Βρετανός ήταν σχεδόν αλάνθαστος απέναντι στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, ο οποίος έκανε κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να βρει απάντηση απέναντι στον Νόρι, με αποτέλεσμα να σταματήσει η πορεία του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).