Μπιμπίλας για Μαυρικίου: Να προσέχει με τη δημοσιότητα – Μην ξεχνάτε τι έγινε με τη Θώδη
Σχετικά με τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, όπου βρέθηκε καλεσμένος, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου όπου έδωσε το παρών και για την κριτική που δέχτηκε επειδή παρευρέθηκε στη δεξίωση. Ακόμα σχολίασε ότι ο Μαυρικίου πρέπει να προσέξει με τη δημοσιότητα θυμίζοντας το τι είχε γίνει με την Έφη Θώδη.
- Διαβάστε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου & Ιλάειρα Ζήση: Ο αρραβώνας – υπερπαραγωγή, οι βέρες που χάθηκαν & η επόμενη μέρα
«Στηλιτεύτηκα, επειδή πήγα στον αρραβώνα. Πήρα πολλά μηνύματα εκείνη την ώρα, που έλεγαν «γιατί πήγες». Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, όταν με καλούν κάπου που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος», δήλωσε χαρακτηριστικά στο OPEN.
Μου θυμίζει την Έφη Θώδη
Στη συνέχεια, εξήγησε πως αυτό που συμβαίνει με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τα κανάλια, του θυμίζει αυτό που συνέβαινε και με την Έφη Θώδη.
«Θεωρώ ότι κι ο Μαυρίκιος είναι συνυπεύθυνος γι’ αυτό που συμβαίνει με τα κανάλια. Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο κι ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν, μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη, όταν γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Θώδη παντού κι η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει. Η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά, δεν ήρθα να κάνω πλάκες», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
- Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάππα – Ένας νεκρός και δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442