Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Αταλάντα στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τη νοκ-άουτ φάση του Europa League.
Την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα ορίστηκε να διευθύνει ο ελβετός ρέφερι Σάντρο Σέρερ, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Στεφάν Ντε Αλμέιδα, Γιόνας Έρνι, 4ος ο Αλεσάντρο Ντούντιτς και στο VAR ο γερμανός Μάρκο Φριτς με τον ελβετό Φενταγί Σαν.
Ο Σέρερ, που ορίστηκε από την UEFA για το ματς στο Μπέργκαμο και ανήκει στην πρώτη κατηγορία των διαιτητών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, δεν έχει ξανασφυρίξει αναμέτρηση ελληνικής ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα στην καριέρα του, ωστόσο έχει βρεθεί στην Ελλάδα για παιχνίδι του Κυπέλλου.
Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί σε ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όπου ο Δικέφαλος του Βορρά είχε επικρατήσει με 2-0.
Φέτος ο Ελβετός σφύριξε σε τρία ματς του Champions League, Κλαμπ Μπριζ – Μάντσεστερ Σίτι (1-1), Ζενίτ – Γιουβέντους (0-1) και Λιψία – Μάντσεστερ Σίτι (2-1).
Επίσης, ήταν παρών στο Γαλατάσαραϊ – Λοκομοτίβ Μόσχας (1-1) για τους ομίλους του Europa League.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.