Δεν τα κατάφερε η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου, την τρίτη ημέρα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, αφού μια πτώση είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί στον πρώτο αγώνα του γιγαντιαίου σλάλομ.
Η Ελληνίδα αθλήτρια του αλπικού σκι, στο γιγαντιαίο σλάλομ, δεν κατάφερε να τερματίσει στον πρώτο αγώνα, όποτε και αποκλείστηκε, με τη Σουηδή Σάρα Έκτορ να κατακτά το χρυσό μετάλλιο σε 1:55.69 (57.56 στον πρώτο αγώνα και 58:13 στον δεύτερο αγώνα), την Ιταλίδα Φεντερίκα Μπρινιόνε να ακολουθεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και τρίτη την Ελβετίδα Λάρα Γκουτ Μπεχράμι.
Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, εν μέρει εξαιτίας του τεχνητού χιονιού, και είναι ενδεικτικό πως από τις 82 αθλήτριες, δεν κατάφεραν να τερματίσουν περίπου είκοσι. Ανάμεσά τους και η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου το 2018, η Αμερικανίδα Μικαέλα Σίφριν.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.