Ο Κρίστιαν Έρικσεν, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του στο Εuro του 2020 στον αγώνα της Δανίας κόντρα στη Φινλανδία, όπου υπέστη καρδιακή ανακοπή και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή, επιστρέφει στην ενεργό δράση.
Πλέον ο Έρικσεν είναι και επίσημα παίκτης της Μπρέντφορντ, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει και επίσημα τη μεταγραφή του στην ομάδα και την επιστροφή του στην Premier League μετά τον Ιανουάριο του 2020, όταν είχε αφήσει την Τότεναμ για λογαριασμό της Ίντερ.
Το περασμένο καλοκαίρι, και μετά την περιπέτεια της υγείας του, έλυσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ, καθώς στην Ιταλία υπάρχει νόμος που απαγορεύει να αγωνίζεται ποδοσφαιριστής που έχει τοποθετήσει βηματοδότη στην καρδιά του.
Ο δανός μεσοεπιθετικός είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό προπονήσεις με την Οντένσε για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, καθώς έχει ως στόχο τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που θα γίνει το Νοέμβριο του 2022.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
LIVE: Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από EΡΤ Sports 1.
Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετά τις σημερινές κληρώσεις – Ποια παιχνίδια θα δώσουν μέσα στον Μάρτιο για τη Super League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής της Μπέτις που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στους «16» του Europa League, θέτοντας ως προτεραιότητα για την ομάδα του το ισπανικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη σε δεύτερο πλάνο.