Έστω και έτσι ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπόρεσαν να βγάλουν το σημερινό πρόγραμμα, ολοκληρώνοντας τελικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες με… 1,5 προπόνηση στα πόδια τους.
Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης ο σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία είναι και πάλι απών ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Εκτός έμεινε και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Έστω και μετ’ εμποδίων λόγω των χαμένων προπονήσεων της εβδομάδας ελέω «Ελπίδας», η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής, εξάσκηση στα τελειώματα.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.
Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών ο Λούκας Βιγιαφάνιες».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Ελλάδα επικράτησε άνετα με 18-9 της Ρουμανίας κάνοντας ουσιαστικά «ζέσταμα» για τον ημιτελικό με την Ουγγαρία. Έξι στα έξι για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.