Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού για το στέγαστρο

Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού για το στέγαστρο

Το πρωί της Τετάρτης (26/01) θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιδιόρθωσης στις ζημιές που προξένησε η κακοκαιρία «Ελπίδα» στο στέγαστρο του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρωί της Τετάρτης (26/01) αναμένεται να ξεκινήσουν -από ειδικά συνεργεία- οι διαδικασίες επιδιόρθωσης στις ζημιές που προξένησε η κακοκαιρία «Ελπίδα» στο στέγαστρο του «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο βρίσκεται από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κι όλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024