Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Η νέα καταγγελία και οι… χρηματικές προσφορές στις ανήλικες
Μία νέα καταγγελία εις βάρος του ιερέα, έρχεται στο φως, από μία ακόμη ανήλικη. Γιατί του «έσπρωξε» όπως λέει 50 ευρώ λέγοντάς του «δεν έχω ανάγκη από τα λεφτά σας»
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ο ιερέας στα Κάτω Πατήσια, που συνελήφθη σήμερα Παρασκευή κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης.
Η σύλληψη του ιερέα που είναι και πατέρας τριών παιδιών, άνοιξε το δρόμο για νέες καταγγελίες εις βάρος του, γεγονός που αποδεικνύει ότι η περίπτωση της ανήλικης δεν ήταν η μόνη.
Μια ακόμη κοπέλα, η οποία μένει στην περιοχή, καταγγέλλει πως τον Νοέμβριο του 2020 ο συγκεκριμένος ιερέας την είχε προσεγγίσει, ζητώντας της να πάνε κάπου μόνοι τους προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο μαζί του.
«Μου είπε να μη φοβάμαι και ότι δε θέλει το κακό μου και ότι θέλει απλά να περάσουμε καλά»
Όπως λέει, ο 37χρονος την γνώρισε μέσω μιας φίλης της η οποία τότε παρακολουθούσε τα μαθήματα στο κατηχητικό, και την κάλεσε στον Ναό να συζητήσουν. Αρχικά της πρότεινε μια δουλειά, καθώς η 19χρονη σήμερα κοπέλα ζωγραφίζει τοιχογραφίες και στη συνέχεια της ζήτησε να περάσουν μερικές ώρες μόνοι τους, προσφέροντάς της, μάλιστα, χρήματα σαν αντάλλαγμα.
«Μου είπε να μη φοβάμαι και ότι δε θέλει το κακό μου και ότι θέλει απλά να περάσουμε καλά», είπε η κοπέλα, ενώ όπως ανέφερε η ίδια, της έδωσε παραπάνω χρήματα για την δουλειά που έκανε με αποτέλεσμα να του επιστρέψει πίσω 50 ευρώ λέγοντας του ότι «ευχαριστώ πολύ αλλά δεν έχω ανάγκη από τα λεφτά σας».
Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και του απάντησε αρνητικά αυτός, ωστόσο, επέμεινε καλώντας την να πάνε το βράδυ οι δύο τους, μόνοι τους, σε ένα χώρο που έχει φτιάξει για τη νεολαία.
Με κοιτούσε επίμονα και με έκανε να αισθανθώ άβολα»
Η 18χρονη έφυγε, αλλά ο ιερέας επέμεινε στέλνοντάς της μηνύματα ώστε να γίνουν φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κοπέλα συνέχισε να μην απαντά και την επόμενη ημέρα συνάντησε τον ιερέα μαζί με την οικογένεια του σε μια πλατεία της περιοχής.
Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος την κοιτούσε επίμονα παρόλο που δίπλα βρίσκονταν τα παιδιά του και η έγκυος τότε σύζυγός του. «Με έκανε να αισθανθώ άβολα» είπε χαρακτηριστικά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας