Με ένα από τα ανερχόμενα «αστέρια» του γυναικείου τένις θα τεθεί σήμερα(19/1) αντιμέτωπη η Μαρία Σάκκαρη στη Margaret Court Arena, στη δεύτερη μάχη της για το Australian Open.
Η Ελληνίδα τενίστρια (No8 της παγκόσμιας κατάταξης), η οποία στην πρεμιέρα ξεπέρασε πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενε το εμπόδιο της Γερμανίδας Τατιάνα Μαρία με 2-0 σετ, θα βρει στον δρόμο της την Κινγουέν Ζενγκ (10:00 ώρα Ελλάδας), που με την σειρά της επικράτησε 2-1 της Αλιασάντρα Σάσνοβιτς. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ματς οι δύο αθλήτριες έγραψαν ιστορία αφού έγιναν οι πρώτες που έφτασαν στο super tie break για να λύσουν τις διαφορές τους.
Η 19χρονη Κινέζα, No11 στον κόσμο, η οποία δίνει για πρώτη φορά το «παρών» σε κυρίως ταμπλό ενός major τουρνουά, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα θέλει την προσοχή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία υπερτερεί σε εμπειρία.
Να σημειωθεί ότι στο court θα βρεθούν και πάλι κορυφαία ονόματα όπως το No1 στις γυναίκες, Άσλεϊ Μπάρτι, η Ναόμι Οσάκα (No14), ο Ραφαέλ Ναδάλ (No5) και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (No4).
Κώστας Σλούκας και Κέντρικ Ναν είναι είναι δύο κομβικοί παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Τα δεδομένα αναφορικά με το αν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους στο δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρ.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]