Έκτος πασέρ στην ιστορία της Euroleague o Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει να γράφει ιστορία στη Euroleague, καθώς με τις 7 ασίστ που μοίρασε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, κατάφερε να ανέβει στην 6η θέση του σχετικού πίνακα της διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και ηττήθηκε με σκορ 94-80, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague.
Κορυφαίος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Κώστας Σλούκας, με τον Έλληνα γκαρντ να ολοκληρώνει το παιχνίδι έχοντας 14 πόντους, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, ενώ στο σύστημα αξιολόγησης οι βαθμοί του έφτασαν τους 23.
Μάλιστα, στην εν λόγω αναμέτρηση, ο 31χρονος παίκτης έγραψε ιστορία, καθώς με τις 7 τελικές πάσες που μοίρασε έφτασε συνολικά τις 1.202 στη διοργάνωση, προσπερνώντας τον Σέρχιο Γιουλ και ανεβαίνοντας στην 6η θέση.
Πλέον, επόμενος στόχος για τον Σλούκα είναι να ξεπεράσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, έχοντας στην καριέρα του 1.255 ασίστ.

- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς νίκησε τον Ολυμπιακό και πέρασε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος
- Αφρικανική φαρσοκωμωδία: Η CAF «ράβει» νέους κανονισμούς μετά το δικαστικό πραξικόπημα κατά της Σενεγάλης
- Έφτασε στην Ουγγαρία η Εθνική (vid)
- Μουρίνιο: «Μέτρια ομάδα η Πορτογαλία χωρίς τον Κριστιάνο»
- Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 35-17: Άνετη νίκη με κορυφαία την Ωρολογά
- LIVE: ΖΑΟΝ Κηφισιάς – Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442