Ο γιος του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα φυτώρια του ΠΑΟΚ, είναι και επίσημα παίκτης της Μπενφίκα και μάλιστα στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
«Είναι όνειρο, γιατί όταν ήμουν στην Ελλάδα, ήθελα να παίξω ξανά στην Πορτογαλία. Είμαι στο σύλλογο της καρδιάς μου, την Μπενφίκα, και τώρα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουστάβο Βαρέλα.
Οι «αετοί» της Λισαβόνας απέκτησαν τον γιο του έμπειρου αμυντικού από τον ΠΑΟΚ (Κ19), με την φανέλα του οποίου ο 16χρονος μέτρησε 5 γκολ σε 12 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.