Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με το «δεξί» ο Αστέρας (1-0)

Με το «δεξί» ο Αστέρας (1-0)

Ο Αστέρας επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στην Τρίπολη για την 16η αγωνιστική της Superleague και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μειώνοντας στους 2 βαθμούς την απόστασή του από την πρώτη εξάδα.

Ο Αστέρας επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στην Τρίπολη για την 16η αγωνιστική της Superleague και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μειώνοντας στους 2 βαθμούς την απόστασή του από την πρώτη εξάδα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 1′ με τον Μπαράλες, ο οποίος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες στο 6′ με τον Καμάου χωρίς να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά ήταν αρκετά γρήγορος με τον Αστέρα να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και τους Κρητικούς να απειλούν με κόντρα επιθέσεις.

Η ομάδα του Ράσταβατς ανέβασε την πίεσή της και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες σε διάστημα 3 λεπτών. Στο 23′ ο Σίτο έπιασε μόνος του την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 26′ ο Μπαράλες με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Βάτερμαν έδιωξε σωτήρια.

Ο ΟΦΗ ισορρόπησε την κατάσταση και έφτασε κοντά στο γκολ στο 28′, με τον Ναμπί να κάνει το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Η πίεση των Αρκάδων καρποφόρησε λίγο πριν την ανάπαυλα. Ο Λάμπρου έχασε την μπάλα, ο Αστέρας βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Καρμόνα να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ριέρα με πλασέ νίκησε τον Βάτερμαν για το 1-0 στο 38′.

Η ομάδα του Νιόπλια πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου. Στο 62′ ο ΟΦΗ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το σουτ από πλάγια θέση του Λάμπρου τράνταξε το δοκάρι του Παπαδόπουλου, ενώ λίγο αργότερα ο Τσιλιανίδης δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς στα τελευταία λεπτά και απείλησαν με τους Μπαράλες (71′) και Σόνι (79′), χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν, με το 1-0 να μένει ως το τέλος.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024