Πάτρα – Θρήνος για 27χρονο που πέθανε την ώρα που έπινε καφέ
Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, ώστε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.
Ένας 27χρονος έχασε αιφνιδίως τη ζωή του ενώ έπινε τον καφέ του με την παρέα του στην Κάτω Μυρτιά Τριχωνίδας, όπου είχαν μεταβεί για βόλτα το μεσημέρι της Κυριακής.
Έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των θαμώνων και των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.
Μετά την διαπίστωση του θανάτου του, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, ώστε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του.
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 27χρονος λάτρευε τη μουσική. Φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και σπούδασε στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου. Υπήρξε μέλος και της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου.
- Συνάντηση Ερντογάν με Ζελένσκι, μια μέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
- Περιστέρι Betsson – Κολοσσός Ρόδου 87-83: «Βλέπει» 4άδα μετά την 7η συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Ξανθόπουλου
- Ποιος δολοφόνησε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ; Πέντε θεωρίες συνωμοσίας αρνούνται να πεθάνουν
- Κυριακή των Βαΐων: Εντυπωσιακός στολισμός στην Παναγία Τουρλιανή της Μυκόνου
- Νάρκες κατά προσωπικού: Η σιωπηλή επιστροφή ενός καταστροφικού όπλου
- LIVE: Σαουθάμπτον – Άρσεναλ
- Καρδίτσα: Σκηνές πανικού σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες που έπιασε φωτιά στην εθνική οδό
- Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουπιτάνα λύτρωσε τους φιλοξενούμενους στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5′)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442