Οι συμβουλές του Γιάννη στον Θανάση για την καραντίνα
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπήκε δια δεύτερη φορά στο πρωτόκολλο υγείας και ασφαλείας του κορωνοϊού, με τον Γιάννη να του δίνει… ξεχωριστές συμβουλές για την καραντίνα.
Η ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του Θανάση Αντετοκούνμπο, καθώς για δεύτερη φορά εντάχθηκε στο πρωτόκολλο υγείας και ασφαλείας του κορωνοϊού.
Ο Γιάννης… οργίασε στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Πέλικανς και μετά το τέλος του ματς, δεν παρέλειψε να δώσει μερικές συμβουλές στον αδερφό του για την καραντίνα.
«Του προτείνω να δει Netflix, να φάει τσιπς με γεύση μπάρμπεκιου, να φάει μπισκότα Oreo, αν και δεν ξέρω αν του αρέσουν, να πιει Gatorade… Επίσης, να κοιμηθεί πολύ, να μην χάσει τον χρόνο του στα social media κι ίσως να διαβάσει κάποιο βιβλίο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σούπερ σταρ για τον αδερφό του.
Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει από τους οπαδούς των «πράσινων».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά συνεχίζει να επιλέγει φάσεις τις προβάλει σε διαιτητές και παρατηρητές αλλά έχουν την ίδια φιλοσοφία με την τηλεκριτική του. Δεν αγγίζει συγκεκριμένες ομάδες.
Ενόψει της αναμέτρησης της Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ματίας Λεσόρ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του επιστροφή στην αγωνιστική δράση.