Φώφη Γεννηματά – Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της για τη νέα χρονιά
Ο σύζυγός της επέλεξε να μοιραστεί τα συναισθήματά του για τη «χειρότερη χρονιά» της οικογένειάς του, αλλά και μία ευχή για «κάτι καλύτερο» το 2022
Η χρονιά που πέρασε επεφύλασσε μία πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Ανδρέα Τσούνη και την πολιτική ζωή του τόπου, με την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.
Ο σύζυγός της επέλεξε να μοιραστεί τα συναισθήματά του για τη «χειρότερη χρονιά» της οικογένειάς του, αλλά και μία ευχή για «κάτι καλύτερο» το 2022.
«Το 2021 ήταν για την οικογένεια μας η χειρότερη χρονιά» έγραψε ο Ανδρέας Τσούνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Στο κατώφλι του Νέου Έτους το μόνο που θέλεις να ελπίζεις είναι το 2022 να φέρει κάτι καλύτερο. Κυρίως με Υγεία. Καλή Χρονιά» πρόσθεσε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά.
Η ανάρτησή του
- Η έκθεση All Eyes on Palestine στην Αθήνα – Η σύγχρονη τέχνη ως εργαλείο αντίστασης
- Αποκαθίσταται ιστορικό κτίριο της Κέρκυρας
- Τι πρέπει να πληρωθεί στην Εφορία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου
- Ραγδαίες εξελίξεις στο φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθησαν ο ανιψιός του ιδιοκτήτη και ο επιχειρηματίας φίλος του
- Ρατσισμός, fake news και χορός YMCA: Στην τελευταία του ομιλία ο Τραμπ επιστρέφει στις προεκλογικές του τακτικές
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442