Το ταλέντο του Νίκολα Γιόκιτς είναι αδιαμφισβήτητο και αυτό φαίνεται σε κάθε αναμέτρηση του Ντένβερ.
Στην αναμέτρηση με τους Κλίπερς λοιπόν, ο περυσινός MVP είχε 26 πόντους, 22 ριμπάουντ και 8 ασίστ, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη (103-100) και παράλληλα έγραψε και ιστορία.
Αυτό ήταν το έκτο παιχνίδι στην καριέρα του «Τζόκερ» με τουλάχιστον 20 πόντους και 20 ριμπάουντ και ανέβηκε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία των Νάγκετς ξεπερνώντας τον Μάρκους Κάμπι (5).
Παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης που σημειώνει τουλάχιστον 25 πόντους, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε back to back παιχνίδια μετά τον θρυλικό Τσαρλς Μπάρκλεϊ το 1988.
Άρης Betsson δέχθηκε 63 πόντους και 113 συνολικά από τη Μανρέσα κι έτσι γνώρισε μία ακόμη ήττα με «κάτω τα χέρια», με τελικό σκορ 113-99 για την 13η αγωνιστική του EuroCup.