Η ομάδα του Δημήτρη Νικολάου κατάφερε να αποδράσει με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Νάπολι, ψαλιδίζοντας και άλλο τις ελπίδες των γηπεδούχους για τίτλο, καθώς η ομάδα του Σπαλέτι έμεινε πλεόν στο -7 από την κορυφή.
Η ομάδα του Τιάγκο Μότα εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς, αφού ο Χουάν Ζεσούς έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ωστόσο το παράδοξο είναι πως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με το «χρύσο» τρίποντο από τον Ιταλικό Νότο, χωρίς να έχουν επιχηρήσει ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία, για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2004-2005.
Παρόλαυτά αυτό δεν απασχολεί και ιδιαίτερα τους νεοφώτιστους οι οποίοι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.