Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο – Ο Καραγκούνης επιστρέφει στη δράση και γίνεται συμπαίκτης με τον Σισέ

Απίστευτο – Ο Καραγκούνης επιστρέφει στη δράση και γίνεται συμπαίκτης με τον Σισέ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Καραγκούνης δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό Σικάγο, στον οποίο αναμένεται να αγωνιστεί και ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον 44χρονο μάλιστα να ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης και πάλι με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Trifilara», ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό Σικάγο, στον οποίο θα αγωνιστεί και ο Σισέ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση για λίγα παιχνίδια και να ολοκληρώσει καριέρα του φορώντας τη φανέλα με το Τριφύλλι. Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού μπορεί να έχει φτάσει πλέον τα 44, αλλά η τέχνη δεν ξεχνιέται. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο που ζει για το ποδόσφαιρο.

Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού Σικάγο θέλουν να τιμήσουν τον Γιώργο Καραγκούνη για όσα πρόσφερε στο Τριφύλλι, αλλά και εν γένει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ καταθέσει ανάλογη πρόταση και στον άλλοτε στράικερ των Πράσινων, Τζιμπρίλ Σισέ. Εφόσον ο Γιώργος Καραγκούνης αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κάνει η ομάδα των ομογενών, θα δηλωθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού Σικάγο και θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε ένα ή περισσότερα εάν το επιθυμεί παιχνίδια στην National Premier Soccer League.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024