Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σίλβα «καθάρισε» για την Σίτι (1-3)

Ο Σίλβα «καθάρισε» για την Σίτι (1-3)

Ο Μπερνάρντο Σίλβα πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι σε νίκη με 3-1 επί της Γουότφορντ εκτός έδρας, αποτέλεσμα που φέρνει τους «Πολίτες» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η Τσέλσι έκανε το δώρο σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, με τους «κόκκινους» να το… ανοίγουν στο «Μολινό» κόντρα στη Γουλβς και τους «Πολίτες» να κάνουν το ίδιο απέναντι στη Γουότφορντ (1-3) πιάνοντας κορυφή μετά από πάρα πολύ καιρό. Σούπερ εμφάνιση για τον Μπερνάρντο Σίλβα που πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στη νίκη.

Μόλις στο 4′ η Σίτι άνοιξε το σκορ με τον Φόντεν να κάνει τη σέντρα και τον Στέρλινγκ με κεφαλιά να κάνει το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τον Μπερνάρντο να κάνει το 0-2 στο 31′ με σουτ μετά από απόκρουση του Μπάχμαν.

Ο Φόντεν είχε δοκάρι για τη Σίτι στο 59′ και τέσσερα λεπτά μετά ο Μπερνάρντο με εξαιρετική κίνηση και απίθανο τελείωμα έγραψε το 0-3. Το μόνο που κατέφερε η Γουότφορντ ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Κούτσο Ερνάντεθ στο 74′.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάχμαν, Εκόνγκ, Ρόουζ (71’ Ενγκάκια), Φεμένια, Κάθκαρτ, Λουζά (46’ Κούτσκα), Σισοκό, Κλέβερλι (46’ Κούτσο Ερνάντεθ), Ζοάο Πέδρο, Ντένις, Κινγκ

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Γκιντογκάν (67’ Ντε Μπρόινε), Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν (75’ Ζέσους), Γκρίλις (68’ Μαχρέζ), Στέρλινγκ.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024