Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσίνα – «Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα βασικά»

Μεσίνα – «Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα βασικά»

Ο Ετόρε Μεσίνα σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από την Άλμπα Βερολίνου υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση βελτίωση της ομάδας του.

Η Αρμάνι Μιλάνο υπέστη χθες (3/12) την τέταρτη διαδοχική ήττα της στη Euroleague, χάνοντας από την Άλμπα (81-76) στο Βερολίνο. Ο Ετόρε Μεσίνα σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, συνεχάρη τους Γερμανούς λέγοντας ότι η ομάδα του χρήζει άμεσης βελτίωσης σε βασικά κομμάτια του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο 62χρονος τεχνικός της Αρμάνι:

«Συγχαρητήρια στον Ίσραελ Γκονζάλες και στην Άλμπα, έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν εξαιρετικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μας κέρδισαν με διαφορά στα ριμπάουντ, κάτι που μας κόστισε την αναμέτρηση. Δυστυχώς, για άλλο ένα ματς η άμυνά μας ήταν χαμηλού επιπέδου και τους επιτρέψαμε να παίξουν με άνεση μέχρι την 3η περίοδο. Μετά γίναμε πιο επιθετικοί, γι’ αυτό και επιστρέψαμε. Όμως, μέχρι τότε ήταν πολύ κακή η επίθεσή μας, ενώ παράλληλα ήταν αναποτελεσματική και η άμυνά μας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα βασικά: στο 1vs1, στη weak side, στα box out. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στο τακτικό κομμάτι από τη σημασία των βασικών. Σίγουρα, είμαστε σε μια κακή περίοδο και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Εύχομαι να ανεβάσουμε το επίπεδό μας στην επόμενη αναμέτρηση».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024