Έβερτον – Λίβερπουλ 1-4 – «Αφεντικό» της πόλης οι Reds
Η Λίβερπουλ έστησε… πάρτι στο «Γκούντισον Παρκ» και διέλυσε με το εμφατικό 4-1 την Έβερτον στο Merseyside Derby της 14ης αγωνιστικής της Premier League.
Το Λίβερπουλ είναι… κόκκινο! Αυτό φώναξε η Λίβερπουλ στην Έβερτον, καθώς τη διέλυσε με 4-1 μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» για την 14η αγωνιστική της Premier League.
Έτσι, οι Reds διατήρηθηκαν στην 3η θέση με 31 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την πρωτοπόρο Τσέλσι και στο -1 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.
Η ομάδα του Κλοπ ήταν ανώτερη από τη συμπολίτισσά της σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε σε εμφατική επικράτηση με πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ και έφτασε τα 13 στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Χέντερσον άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κλοπ στο 9′ και δέκα λεπτά αργότερα ο Σαλάχ σημείωσε το 0-2, με τον Γκρέι να μειώνει σε 1-2 για την Έβερτον στο 38′.
Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο αποκλειστηκά στους Reds, καθώς πέτυχαν άλλα δύο γκολ.
Ο Σαλάχ στο 64′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ ο Ζότα στο 79′ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.